انواع مخازن سوخت ژنراتور

بررسی انواع مخازن سوخت ژنراتور

مخازن سوخت ژنراتور معمولا سه نوع هستند:

  • مخازن بین شاسی
  • مخازن ذخیره سازی زیرزمینی
  • مخازن ذخیره سازی روی زمین (رو زمینی)

مخازن بین شاسی

اگر نیاز به ذخیره کمتر از 1000 گالن سوخت دارید، به مخازن بین شاسی نیاز دارید. همانطور که از نام آن پیداست، مخازن بین شاسی طوری طراحی شده اند که باک جهت مصرف روزانه بین شاسی و زیر دیزل ژنراتور قرار دارد.

مخازن زیر پایه از نظر مقطع مستطیل شکل و مخازن دو جداره هستند. این مورد به جلوگیری از ریختن سوخت در صورت نشتی کمک می کند. هر دو مخزن باید با استفاده از ورق های فولادی ضخیم ساخته شوند. لوله‌ها و اتصالات متعددی به مخزن اولیه متصل شده‌اند که مهم‌ترین آن‌ها تامین و برگشت سوخت، دریچه هوا، شیر فشار اضطراری و هشدارهای سوخت سطح بالا و پایین است. سیستم پر کن مخزن باید به گونه‌ای طراحی شود که در حین پر کردن هیچ ریزشی وجود نداشته باشد و دریچه ورودی، وقتی مخزن 95 درصد پر شد به طور خودکار بسته شود. پس از نصب، مورد تست هیدرواستاتیک قرار می گیرد، به عنوان مثال: مخزن اولیه با پنج psig و مخزن ثانویه با سه psig تست می شود.

مخازن ذخیره سازی زیرزمینی

اگر شما نیاز به ذخیره بیش از 1000 گالن سوخت دارید، می توانید مخازن ذخیره سازی زیرزمینی یا مخازن ذخیره سازی روی زمین را انتخاب کنید. مخازن ذخیره سازی زیرزمینی هزینه بیشتری برای نصب دارند اما عمر طولانی تری دارند زیرا از محیط محافظت می شوند. مخازن ذخیره سازی زیرزمینی را می توان از پلاستیک تقویت شده با فایبرگلاس ساخت. چنین مخازنی معمولاً به گونه ای آجدار هستند که استحکام ساختاری را فراهم کنند. به طور متناوب، مخازن ذخیره سازی زیرزمینی را می توان از فولاد اما با حفاظت کاتدی مناسب در برابر خوردگی آب زیرزمینی ساخت. به همین ترتیب، لوله کشی از مخزن ذخیره زیرزمینی به ژنراتور می تواند از پلاستیک تقویت شده با فایبرگلاس یا فولاد محافظت شده کاتدی باشد.

نشتی و نشت در سیستم های مخازن ذخیره سازی زیرزمینی می تواند پرهزینه و اصلاح آن دشوار باشد. چنین سیستم هایی باید مجهز به تجهیزات و دستورالعمل های جلوگیری از پر شدن بیش از حد و نشت باشند. در بدترین حالت یک سناریو، نصب مخازن ذخیره سازی زیرزمینی باید به گونه ای باشد که نشت یا نشت سوخت در یک منطقه محدود مهار شود. از این رو، محوطه زیرزمینی با کف و دیوارهای بتنی احاطه شده است. پس از نصب مخازن ذخیره سازی زیرزمینی در این منطقه، منطقه خارجی با شن و ماسه پر می شود.

مخازن ذخیره سازی روی زمین (رو زمینی)

همانطور که از نام آن پیداست این مخازن در بالای سطح زمین نصب می شوند. در حالی که این مخازن در ساخت و ساز مشابه مخازن ذخیره سازی زیرزمینی هستند، تفاوت زیادی در دستورالعمل های نصب دو نوع مخزن ذخیره سوخت وجود دارد. این به دلیل عوامل مختلفی است که برای به حداقل رساندن خطرات باید در نظر گرفته شوند. مخازن ذخیره سازی بالای زمین با خطر سرایت آتش به سایر تسهیلات مجاور، خطر آتش سوزی دارند. بنابراین این مخازن باید در حداقل فاصله مشخص شده از سایر تاسیسات نصب شوند. به منظور مهار نشت و نشتی، دیواره های مانع باید در اطراف مخازن ذخیره سازی بالای زمین ساخته شوند. حجم آزاد محصور شده توسط دیواره های مانع به طور کلی باید 110 درصد حجم مخازن باشد. مخازن ذخیره سازی در سطح زمین نیز باید توسط سازه های حفاظتی مناسب در برابر شرایط جوی محافظت شوند.

برق روان پاسارگاد را در اینستاگرام دنبال کنید

شرکت مهندسی برق روان پاسارگاد بهترین شرکت مهندسی برق اصفهان

جهت ارتباط و تماس با شرکت به بخش تماس با ما سایت مراجعه نمایید.