کاربردهای مختلف کابل برق

کابل برق چه کاربردی دارد؟

کابل های برق براساس ویژگی‌ها و ساختاری که دارند، از کاربردهای ویژه ای برخوردار هستند. برخی از کاربردهای کابل برق عبارت است از:

استفاده در کابل های شبکه

کابل شبکه به مجموعه سیم‌هایی از جنس مس یا شیشه گفته می‌شود که برای اتصال و انتقال داده و اطلاعات بین کامپیوترها، روترها و سوییچ‌ها و شبکه‌های استورج و به طور کلی بین اجزا و مولفه های شبکه استفاده می‌شود. یکی از کاربردهای مهم انواع کابل شبکه آن است که از اساسی‌ترین تجهیزات کامپبوتری محسوب می‌شوند.

استفاده در کابل های مخابرات

کابل‌های مخابراتی به منظور تسهیل ارتباطات مورد استفاده قرار می‌گیرند. هدف استفاده از انواع کابل مخابراتی انتقال اطلاعات از نقطه‌ای به نقطه دیگر یا تقویت و برقراری روابط دو طرفه در مسافت‌های طولانی است.

استفاده در کابل های اعلام حریق

کابل اعلام حریق یکی از ابتدایی‌ترین و در عین حال موثرترین ابزارهای موجود در جلوگیری از بروز سوانح آتش سوزی است. کابل اعلام حریق یکی از مهم‌ترین عناصر در سیستم‌های اعلام و اطفا حریق به شمار می‌رود. امروزه استفاده از سیستم‌های اعلام و اطفای حریق یک امر ضروری در مجموعه‌ها محسوب می‌شود؛ زیرا جلوگیری از گسترش آتش می‌تواند تا حد بسیار زیادی خسارت‌های مالی و جانی را کاهش دهد.

استفاده در کابل های کنترل (کابل فرمان)

کابل کنترل همان‌طور که از نامش پیداست، وظیفه ایجاد ارتباط و انتقال داده‌های کنترلی را برعهده دارد. شما می‌توانید با آشنایی با انواع کابل کنترل و استفاده از این کابل‌ها از آسیب دیدن تجهیزات و دستگاه‌های خط تولید اجتناب کنید و دلیل آن هم این است که کابل‌های کنترل در برابر نوسانات سیگنال از خود مقاومت نشان می‌دهند.

استفاده در کابل های کواکسیال

کابل‌های کواکسیال برای انتقال اطلاعات و سیگنال در فرکانس بالا در آنتن تلویزیون‌های رنگی، شبکه‌های کامپیوتری، شبکه LAN، دوربین‌های مدار بسته ، دستگاه‌های کنترل از راه دور و ابزار دقیق کاربرد دارد.

 

برق روان پاسارگاد را در اینستاگرام دنبال کنید

شرکت مهندسی برق روان پاسارگاد بهترین شرکت مهندسی برق اصفهان

جهت ارتباط و تماس با شرکت به بخش تماس با ما سایت مراجعه نمایید.