بررسی مزایا و معایب ژنراتورهای گازی برای ماینینگ
انتخاب ژنراتورگازی برای ماینینگ نیاز به اطلاعات تخصصی دارد برای کسب این اطلاعات با ما همراه باشید. ماینینگ یا ماینر دستگاهی میباشد که درزمینه استخراج ارز دیجیتال یا بیت کوین کاربرد دارد. این دستگاه توسط شرکتهای مختلفی مانند BITMAIN تولید میگردد و هرروزه شاهد مدلهای پیشرفتهتری از دستگاه موردنظر هستیم. بهطور تخصصی میتوان گفت که برای افزایش قدرت استخراج ماینینگ باید دستگاه دارای گرافیک بالا باشد که همین نکته باعث افزایش میزان برق مصرفی دستگاه میگردد. به همین دلیل سیستم برق شهری پاسخگو تامین برق دستگاه ماینر نیست. پس سرمایهگذاران در این زمینه باید با توجه به نوع سوختی که در اختیار آنها میباشد یک ژنراتور تهیه نمایند. برای مقرونبهصرفه بودن قیمت تولید ارز دیجیتال بهتر است که از ژنراتورهای گازی برای تامین برق دستگاه ماینینگ استفاده کنند.
استفاده از ژنراتورگازی برای ماینر
اگر دسترسی شما به گاز صنعتی امکانپذیر باشد مسلماً خرید ژنراتوری که با گاز تولید برق نماید برای شما مناسبتر است. هزینهای که بابت مصرف سوخت فسیلی مانند گاز ایجاد میگردد بسیار پایینتر از هزینهای میباشد که سوختی مانند بنزین ایجاد میکند. از طرف دیگر ازآنجاییکه باید دستگاه ماینینگ بهصورت مداوم کار نماید پس بهتر است که از ژنراتوری برای تامین آن استفاده کنیم که از قطعات مرغوب ساختهشده باشد.
معایب بهکارگیری از ژنراتور برای تامین برق دستگاه ماینینگ
استهلاک دستگاهها یکی از بزرگترین ایرادهایی میباشد که در اثر استفاده شبانهروزی از ژنراتورها ایجاد میگردد. افزایش استهلاک باعث این امر میشود که زمان سرویس ژنراتور نزدیکتر شده و طول عمر مفید دستگاه نیز همزمان کاهش پیدا کند. ژنراتورگازی و سایر ژنراتورها بهطور طبیعی در حین کار کردن و تولید برق از خود حرارت زیادی را تولید میکند. پس حتما باید این دستگاه را در یک محیطی قرارداد که دارای تهویه مناسب باشد. چراکه این حرارت بالا باعث هرچه زودتر خراب شدن دیگر قطعات ژنراتور میگردد و قاعدتاً عمر مفید دستگاه را نیز کاهش میدهد.
مزیت استفاده از ژنراتورگازی برای ماینینگ
- دسترسی راحت به گاز طبیعی در اکثر نقاط ایران
- قیمت مقرونبهصرفه بودن این سوخت نسبت به سایر سوختهای فسیلی
برخی از کارشناسان بر این باور هستند که ژنراتورهای گازی نمیتوانند بهترین انتخاب برای تامین برق موردنیاز ماینینگ باشد. درصورتیکه تولیدکنندگانی که در زمینه ساخت ژنراتورهای گازی فعالیت میکنند برای برطرف کردن این مشکل معمولا رادیاتور ژنراتورگازی را بهاندازه ۳۰ الی ۴۰ درصد بزرگتر از ابعاد استاندارد در نظر میگیرند تا ژنراتور بتواند بهصورت مداوم و ۲۴ ساعته فعالیت داشته باشد درحالیکه موتور آنها بههیچوجه داغ نکند.
از طرف دیگر طراحان و سازندگان ژنراتورهای گازی برای کاهش صدای موتور و خنک کاری بیشتر آن از یکسری فنهای مجزا در طراحی آن استفاده کردهاند.
ساختار ژنراتورهای گازی
ساختار ژنراتورگازی بهگونهای میباشد که از یک آلترناتور و موتور گازسوز برای تولید کردن انرژی برق تشکیلشده است. طرز کار ژنراتور به این صورت است که با واردکردن گاز سی ان جی و یا ال پی جی در سیلندرهای موتور احتراق صورت میگیرد و سوخت وارد شده تبدیل به انرژی مکانیکی میگردد. این حرکت باعث میشود تا شفت موتور چرخش پیدا کند که با متصل شدن این قسمت به ژنراتور الکتریسیته تولید میگردد.
معایب استفاده از ژنراتور گازی
- قیمت خرید این مدل ژنراتور در مقایسه با ژنراتورهای دیگر اندکی بالا است.
- سرویس نگهداری و تعمیر ژنراتورهای گازی مستلزم هزینه بیشتری میباشد.
- اگر میخواهید ماینینگ را در مناطق سردسیر انجام دهید ژنراتورهای گازی نمیتوانند پاسخگوی نیاز شما باشند. چراکه در فصول سرد این مناطق با مشکل افت فشار شبکه گاز روبهرو میگردند که این نکته باعث میشود تا عملکرد ژنراتور گازی با اختلال روبرو شود.
- بهصورت دائمی باید بررسی که از طریق آن سوخت ژنراتور تامین میگردد را بررسی نمایید کراک گاز یک سوخت بسیار خطرناک و اشتعالزا است
- به دلیل موارد زیستمحیطی استفاده از سوخت گاز توصیه نمیگردد چراکه احتراق گاز باعث ایجاد دی اکسید کربن شده که این قضیه منجر به ایجاد مشکلاتی برای محیط زیست میگردد.
- موتور دستگاه چون از سوخت گاز استفاده مینماید پس درنهایت حرارت بسیار زیادی را تولید میکند که برای برطرف کردن این مشکل نیاز است تا ژنراتور را در یک فضایی که دارای تهویه مناسب است قرار دهیم.
برق روان پاسارگاد را در اینستاگرام دنبال کنید
شرکت مهندسی برق روان پاسارگاد بهترین شرکت مهندسی برق اصفهان
جهت ارتباط و تماس با شرکت به بخش تماس با ما سایت مراجعه نمایید.