ساخت یک ماده فلورسنت جدید از ضایعات میوه و سبزیجات
یک مهندس فیلیپینی با استفاده از ضایعات میوه و سبزیجات موفق به ساخت یک ماده فلورسنت جدید شد. به گزارش روزنامه دیلی میل، این ماده جدید فلورسنت، نور را جمعآوری کرده و سپس آن را به برق تبدیل میکند. این نوآوری جدید که Aureus نام دارد و توسط «کاروی ارن میگ» مهندس ۲۷ ساله از دانشگاه «ماپوئا» در فیلیپین اختراع شد.
میگ این مواد را با استخراج ترکیبات آلی فلورسنت از میوهها و سبزیجاتی مانند هویج، تولید کرده است. این ترکیبات نور فرابنفش پرانرژی را به نور مرئی تبدیل میکنند و سپس پنلهای خورشیدی متصل به ماده، این نور مرئی را به برق تبدیل میکنند.
این مهندس فلیپینی که ۳۰ هزار پوند برای توسعه این فناوری برنده شده است، از این واقعیت الهام گرفته که نور فرابنفش در روزهای تاریک که نور خورشید زیادی وجود ندارد نیز به طور بالقوه قابل برداشت است.
وی بابت ابداع این فناوری برنده «جایزه جیمز دایسون ۲۰۲۰» شده است. جایزه جیمز دایسون یک جایزه بینالمللی سالانه در زمینه طراحی است که به دانشجویان دانشگاه یا فارغ التحصیلان برای نوآوری های آنها اهدا میشود. این جایزه توسط موسسه جیمز دایسون مخترع و میلیاردر انگلیسی(که ثروتمندترین مرد انگلیس است) اهدا میشود.
شرکت مهندسی برق روان پاسارگاد جهت ارتباط و تماس با شرکت به بخش تماس با ما سایت مراجعه نمایید.